+ imatges

Cabanes Modulars

Les Cabanyes Modulars Pregola poden ser construïdes en diferents amplàries. Existeix el model 'Basic' amb 1,93m d'ample, el model 'Mid' amb 2,83m d'ample i el model 'Top' amb 3,73m d'ample. Tots aquests models són construïts amb una profunditat variable segons les teves necessitats. Les nostres cabanyes poden tenir infinites funcions, convertint un espai de la teva terrassa o jardí en una gran solució per ordenar des de les eines i els mobles, muntar una habitació d'estudi o lectura, com a taller, com a cambra de jocs, fins i tot, com a refugi a la muntanya o en el camp.

El sistema modular de Pregola et permet infinitat de combinacions i possibilitats de personalització per a la teva cabanya modular. Pots variar la posició de portes i finestres a qualsevol punt, col·locar portes dobles, porxos, personalització infantil, etc... Des de Pregola, recomanem aplicar almenys una mà del nostre Lasur Natural 'Pregola Color' per protegir el color.

Demana ja el teu pressupost a través del nostre formulari o consulta la nostra oficina tècnica per a un assessorament personalitzat.