ATENCIÓN AL CLIENTE

Demanar pressupost

A Pregola podem fer-te un pressupost ràpid, personalitzat i adaptat a les teves necessitats. Per a això, és de gran ajuda que ens facilitis les mesures, si t'és possible un croquis acotat o unes fotografies.

Amb aquestes dades podrem donar-te una primera valoració, que podrem concretar posteriorment a la teva casa amb la visita del nostre tècnic comercial, que a més amb la seva dilatada experiència podrà assessorar-te dels punts de vista tècnics, pràctics i estètics.

Tenim solucions tècniques per gairebé totes les situacions ja que estem especialitzats a adaptar-nos a construccions, terrasses i jardins ja existents.

No dubtis a consultar-nos.

A continuació disposes d'un formulari, per fer-te un pressupost a mesura on és important facilitar-nos algun comentari que determini quina estructura o mobiliari vols aconseguir. Rebràs respotsa en menys de 48 hores.

Moltes gràcies per confiar en els nostres productes.

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de Pregola amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació i elaborar els pressupostos que puguin sol·licitar-nos. Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a Pol. Ind. Mas Aliu. Crta. de Vilablareix a Salt S/N. 17180 VILABLAREIX (GIRONA), Ref. Protecció de dades.

ENVIAR

Pots trobar-nos

VISITA LA NOSTRA EXPOSICIÓ

PUNTS DE VENDA

 
 

Pol. Ind. Mas Aliu

Ctra. local de Vilablareix a Salt, s/n-

17180 Vilablareix (Girona)


Horaris

L-V 9 a 13 i 15 a 19h

S 10 a 14h

 


Tel. 972 237 110 · Fax 972 233 346 · Mail girona@pregola.net