Nota legal

El domini: http://www.pregola.es és propietat de l'empresa Pregola, amb el NIF B08009458 Registre Mercantil de Girona, Tomo 344, Libro 0, Secc. 8, Folio 184, Hoja GE-6.496. El domicili de l'empresa és Pol. Ind. Mas Aliu. Crta. de Vilablareix a Salt S/N. 17180 VILABLAREIX (GIRONA). També pot posar-se en contacte amb nosaltres en el Tel. +34 972 237 110 o l'e-mail:info@pregola.es

Propietat intel·lectual i industrial:

La totalitat del contingut d'aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual que l'usuari d'aquest lloc web ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expresa de Pregola.

Responsabilitat en els enllaços:

Pregola inclou en el seu lloc web tot un seguit d'enllaços a pàgines dels seus clients i proveïdors, únicament amb la intenció de fer publicitat dels treballs efectuats per encàrrec d'aquests. Pregola no es fa responsable de les informacions comercials contingudes en aquests llocs o de qualsevol dels serveis o pràctiques que es vinculin o relacionin amb les pàgines web enllaçades.

Protecció de dades:

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de Pregola amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació i elaborar els pressupostos que puguin sol·licitar-nos. Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a Pol. Ind. Mas Aliu. Crta. de Vilablareix a Salt S/N. 17180 VILABLAREIX (GIRONA), Ref. Protecció de dades.