PERGOLES

CARPOT

+ imatges

Protegeix el teu cotxe.

Les pèrgoles a l'estil Carpot de Pregola són la millor eina per protegir el teu cotxe. En construir-se a mesura, es pot assegurar una cobertura total del vehicle, impedint així, destrosses provocades pel temps o el desgast de la pintura pel Sol. Afegeix aquest espai extra a la part posterior de la teva casa o a l'aparcament del teu local, oferint així una màxima protecció per als vehicles.

Les nostres estructures Carpot estan fabricades amb la nostra fusta de primera qualitat de Pi d'Oregon, oferint així qualitat i resistència enfront als canvis climàtics i als raigs U.V.A emesos pel Sol. Des de Pregola també, recomanem tractar l'estructura una vegada a l'any amb el nostre Lasur Natural (Pregola Color), per oferir un acabat i mantenir la fusta com el primer dia.

Protegeixi el seu cotxe gràcies a les nostres estructures Carpot, i no es preocupi més el mal temps. Pot demanar el seu pressupost a través del nostre formulari, o si ho prefereix, pot visitar la nostra oficina tècnica, on tindrà un assessorament personalitzat sense compromís.

SISTEMA D'ANCORATGE SISTEMA DE COBERTES