PERGOLES

Galeria

PÈRGOLES I PORXOS

Com a serradora i fabricants des de l'any 1908 a Girona i Barcelona, coneixem quina és LA MILLOR FUSTA per a la construcció de les nostres Pèrgoles, Porxos, Marquesines, Casetes, Bungalows, etc.:

EL DOUGLAS o Pi Oregon Europeu (Pseudosuga Menciesi).

També som fabricants i instal·ladors d'altres tipus de pèrgoles i porxos de disseny en els quals combinem diversos materials:

  • Pergoles i Porxos de fusta massissa i laminada
  • Pèrgoles d'alumini
  • Porxos amb pilars metàl·lics o d'obra
  • Cobertes transparents de vidre o policarbonat
  • Tancaments d'alumini i fusta
  • Pèrgoles amb tendal
  • Porxos rustics amb teules ceràmiques
  • Cobertes amb aïllament tèrmic
  • Pèrgoles bioclimàtiques
  • Etc

A les nostres OFICINES TÈCNIQUES de GIRONA i BARECLONA, treballem totalment a mida amb l'última tecnologia amb enginyers, tècnics, decoradors i fusters per oferir la millor solució que s'adapti a les necessitats estètiques, tècniques, pràctiques o econòmiques dels nostres clients.


Per triar un tipus de Pèrgola o Porxo, pot fer clic en algun dels productes que es mostren en aquesta pàgina.

Dins de cadascun d'ells trobarà opcions de personalització, pèrgoles de disseny, sistemes d'ancoratge, porxos rústics, cobertes transparents, pèrgoles per a terrasses, pèrgoles per a ampliació d'habitatges o àtics i tots els aspectes tècnics importants a l'hora de triar la seva Pèrgola o Porxo.

 

A l'apartat de materials trobaràs els diferents tipus de fusta, les seves propietats, necessitat o no de tractament, durabilitat, manteniment i el detall dels altres materials utilitzats en la construcció en fusta de Pèrgoles i Porxos.

 

IMPORTANT: existeixen fustes com l'AVET o AVET LAMINAT que no són adequades per al seu ús en l'exterior (segons la Normativa Europea UNE EN 350 i UNE EN 335) i freqüentment la trobem al mercat. És un tipus de fusta que NO ÉS DURABLE en l'exterior NI TAMPOC IMPREGNABLE, per tant, no s'ha d'utilitzar per a la construcció de fusta en l'exterior.

 

El nostre reconeixement per la Cambra de comerç de Girona i la Cambra de comerç de Barcelona com a empresa centenària, ens permet oferir la MILLOR GARANTIA del mercat. Considerem molt important que l'empresa que atorga la garantia, porti els anys suficients al mercat i pugui demostrar la seva trajectòria avalada pels seus clients.

 

FUSTES COLL VIADER i la seva pròpia marca per a exteriors PREGOLA, t'ofereixen la millor qualitat, el millor disseny i el millor preu directament de la nostra fàbrica central a Girona.

Viu la vida a l'exterior, viu la fusta! Comencem?