PERGOLES

QUATRE AIGÜES

PERGOLES I PORXOS A QUATRE AIGÜES

+ imatges

Pèrgoles amb quatre pendents

D'estructura similar a les pèrgoles A Dos Aigües, les pèrgoles A Quatre Aigües de Pregola compten amb quatre pendents oferint la màxima protecció en els dies de pluja. Gràcies a aquesta estructura, aquestes pèrgoles, ofereixen un aire diferent de les pèrgoles clàssiques. Amb elles obtindràs un espai extra on poder gaudir dels teus millors moments sota una estructura acollidora. Un nou espai, on poder aprofitar la teva terrassa o jardí, gaudint així, dels teus millors moments sota l'ombra i ben protegit sota un dia de pluja.

L'estructura de les pèrgoles A Quatre Aigües de Pregola està fabricada de la nostra fusta estrella, el Pi d'Oregon. Resistent i robust, ofereix una màxima durabilitat als canvis climàtics així com als raigs U.V.A emesos pel Sol. Sempre també és important recordar, que per mantenir la fusta com el primer dia, en Pregola recomanem la utilització del nostre Lasur Natural (Pregola Color), per oferir una màxima protecció a l'estructura i un acabat perfecte.

No ho dubti més, aconsegueixi gaudir del seu temps lliure sota una de les nostres pèrgoles. Pot demanar el seu pressupost a través del nostre formulari, o si ho prefereix, pot visitar la nostra oficina tècnica, on tindrà un assessorament personalitzat sense compromís.

ESTIL CLASSIC ESTIL RÚSTIC SISTEMA D'ANCORATGE SISTEMA DE COBERTES