PROMOCIONS

Ofertes durant el mes de Febrer

 

Durant aquest mes de Febrer, Pregola | Coll Viader ofereix descomptes en tots els seus productes. Aprofita ara i porta't un 12% de descompte en totes les teves compres: Pèrgoles, casetes, tarimes, tancaments, etc... A més, t'oferim un finançament gratuït de fins a 24 mesos sense interessos. T'ho perdràs? 

Demana el teu pressupost ara i aprofita aquesta gran oferta

 

Pregola | Coll Viader porta més de 100 anys en el sector de la fusta, i gràcies a això ofereix la millor qualitat i la millor garantia en els seus productes. La construcció, fabricació i el disseny, acompanyen a aquesta centenària empresa en el seu dia a dia, competint dins del sector oferint projectes a mesura a preus molt competitius.

Demana Pressupost

Ofertes Outlet a Pregola

 

En aquest apartat hi trobaràs els nostres productes exposats a la botiga física de Girona oferint-te els millors preus. El preu de tots els productes inclou el transport i el muntatge. Descarrega’t el nostre catàleg amb totes les ofertes i no deixis escapar aquests preus únics*!


*Ofertes disponibles a la exposició de la botiga física. Per a més informació envieu un correu a girona@pregola.es o bé truqueu al 972 237 110.

Descarregar Catàleg Outlet