+ imatges

Amplia la teva llar

A Pregola t'oferim l'opció d'ampliar la teva llar sense necessitat de paleteria. Gràcies als nostres tancaments pots aconseguir un espai més ampli i poder tenir un nou saló, una sala de jocs, un menjador o un lloc acollidor per poder descansar. A l'opció de tancaments amb parets de fusta, oferim la possibilitat d'ampliar la teva llar donant-li el millor aïllament tèrmic i acústic. D'aquesta forma, podràs gaudir d'un espai acollidor i calent per a aquelles nits fredes d'hivern.

Des de Pregola ens assegurem que totes les nostres construccions siguin perfectes i de qualitat. Per a això comptem amb la millor fusta de Pi d'Oregon, aportant així resistència i durabilitat. Des de Pregola recomanem tractar la fusta una vegada a l'any amb el nostre Lasur Natural (Pregola Color) per mantenir-la com el primer dia.

Pots demanar el teu pressupost mitjançant el formulari que trobaràs a la nostra pàgina web, o si ho prefereixes, pots visitar la nostra oficina tècnica per a un assessorament personalitzat sense compromís.