TANCAMENTS

Seleccioni el producte que desitgi:

TANCAMENTS

Els tancaments Pregola són un acollidor i saludable espai habitable gràcies a la noble calidesa i naturalitat de la fusta de Douglas. Els tancaments Pregola estan construïts amb parets d'encadellat de Douglas de diferents grossàries. Existeixen diferents tipus de variables, ja ben sigui un tancament d'alumini i cristall, amb cortines i tendals, etc...

Podem construir els tancaments totalment a mesura i també adossar-los a una construcció existent amb la finalitat d'ampliar el seu habitatge, condicionar el seu àtic o terrassa i tot això sense les molestes obres de paleteria. La fusteria també es fabrica i dissenya segons les indicacions del client i aquesta pot ser de fusta o alumini. Visiti la nostra oficina tècnica per oferir-li un servei més proper, o bé demani pressupost mitjançant el nostre formulari. També, si ho desitja, un tècnic pot venir a visitar el seu habitatge.

GERARD

Departament Tècnic

P: Tinc un espai complicat Podré construir un dels vostres productes?

R: Digues quines són les necessitats del seu projecte i ens adaptarem al seu espai oferint-li el millor preu.

ALFONSO

Cap de Fàbrica

P: D'on prové la fusta que utilitza Pregola?

R: La nostra fusta provè de boscos sostenibles, per això a Pregola, som una empresa totalment respectuosa amb el medi ambient.

AITOR

Comptabilitat

P: Com puc pagar el meu projecte?

R: En Pregola oferim sempre les millors condicions i facilitats a l'hora de pagar.

Veure mes consells