TANQUES

Galeria

De qualitat excepcional, les Tanques i Gelosies Pregola són una obra mestra. A Pregola oferim diferents dissenys i models perquè puguis escollir quin d'ells és l'adequat per al teu jardí o terreny. Cal sumar també, que estan construïdes en pi cuperitzat CL4, la qual cosa ens permet oferir una garantia única al mercat. 15 anys contra el podriment, encara que estigui en contacte permanent amb la humitat o el sòl.

Les Tanques i Gelosies Pregola es poden retallar per ajustar-les a la mesura desitjada per separar zones, vestir parets, murs o jardineres, vallar jardins, decorar pèrgoles, protegir-se del vent o guanyar intimitat. Existeixen també diferents maneres de muntatge, ja que poden fixar-se a pilars de fusta o bé, poden anar cargolades a un suport (mur, tanca, jardinera, etc.).

Consulta la nostra oficina tècnica per poder oferir-li un assessorament personal o bé empleni el formulari de pressupost que trobarà a la seva disposició, per poder oferir-li el pressupost que millor s'ajusti al que busca. Si ho desitja, també, posi's en contacte a través del següent formulari, perquè un tècnic especialitzat visiti la seva llar.