TERRES

Galeria

De gran qualitat, els nostres terres i tarimes, tant exteriors com a interiors, ofereixen una qualitat única al mercat. Ens adaptem a qualsevol espai i utilitzem les millors fustes per a cadascun. A Pregola hem preparat un extens assortiment de taules, taulons i llistons que tens a la teva disposició per poder realitzar qualsevol construcció tant a l'exterior com a l'interior de la teva llar.

Utilitzem principalment fusta Douglas, també coneguda com a Pi d'Oregon, que obtenim de plantacions de diferents països Europeus. El Douglas es desmarca de les altres coníferes d'ús comercial per les seves característiques intrínseques. A més ofereix resistència i durabilitat en exterior. Una altra de les espècies amb les quals també tractem és la fusta tropical d'Ipe, genial per a tarimes al voltant de piscines, sota una pèrgola o per guanyar un espai extra en el teu jardí.

També des de Pregola, oferim les tarimes exteriors Composite, que aporten un disseny més tecnològic i modern, barrejant la qualitat amb el confort. Aquest tipus de tarima no inclou cap tipus de tractament, així com la fusta, i ofereix durabilitat i resistència davant els canvis climàtics.

Tot això ho trobaràs als apartats superiors, on cadascun dels nostres productes s'expliquen àmpliament en ells. Navega-hi i si trobes el que necessites no oblidis de demanar el teu pressupost sense compromís.