+ imatges

Confort y diseny

Els boungalows pregola estan construïts amb parets d'encadellat de Douglas de diferents grossàries. La coberta està perfectament aïllada gràcies al 'sandvitx' que formen les taules de douglas i el poliestirè extrudit de 40 mm d'espessor.

Una altra característica clarament diferenciadora dels boungalows pregola respecte de la competència, a més de la fusta de Douglas, i l'aïllament de la coberta, és la fusteria. Portes i finestres estan preparades per incorporar vidres de càmera, i l'hermeticitat de les mateixes està assegurada per les juntes de goma que incorporen.

Podem construir els boungalows totalment a mesura i també adossar-los a una construcció existent amb la finalitat d'ampliar el seu habitatge, condicionar el seu àtic o terrassa i tot això sense les molestes obres de paleteria.

La fusteria també es fabrica i dissenya segons les indicacions del client i aquesta pot ser de fusta o alumini. Com a novetat oferim la possibilitat de muntar parets d'encadellat laminat contracolat (conegut com a duo) en grossàries de 46 i 68 mm. Fabricats sota la norma EN 386 (Resistència a les influències climàtiques). Per descomptat de Douglas. Els encadellats laminats duo aporten major rigidesa al mur i major estabilitat dimensional davant els canvis d'humitat i temperatura.

Un altre avantatge és que en tractar-se de dues peces els nusos i les esquerdes no passen de costat a costat de la paret evitant així la possible porositat del mur. És recomanable aplicar almenys una mà de lasur natural Pregola Color per protegir el color.

Seleccioni el producte que desitgi:

T'ho posem fàcil

DEMANA EL TEU PRESSUPOST Resposta en 48 hores SHOP ONLINE Pregola Shop SOL·LICITUD VISITA COMERCIAL T'aconsellem VISITA LES NOSTRES EXPOSICIONS Punts de venda GIR-972 237 110 | BCN-935 689 913

Que més necessites?

MATERIALS GARANTIA DE QUALITAT CONSELLS

Demana el teu pressupost

ENVIAR

Landings