+ imatges

Cabanes Adossades

Les Cabanyes Adossades Pregola poden ser construïdes en diferents amplàries. Existeix el model 'Box' amb 96,5m d'ample, el model 'Small' amb 186,5m d'ample i el model 'Large' amb 276,5m d'ample. Tots aquests models són construïts amb una profunditat variable segons les teves necessitats. No inclouen paret de fusta pel costat pel qual s'adossen a una paret o mur existent. Són ideals per adossar a parets situades en llocs estrets del teu jardí convertint un racó sense utilitat en un espaiós traster on guardar tots aquests objectes que no saps on col·locar, o bé adossar-la en un espai el qual et permeti aconseguir una cabanya de fusta amb accés directe des de l'interior de la teva casa.

El sistema modular de Pregola et permet infinitat de combinacions i possibilitats de personalització per a la teva cabanya adossada. Pots variar la posició de portes i finestres a qualsevol punt, col·locar portes dobles, porxos, personalització infantil, etc... Des de Pregola, recomanem aplicar almenys una mà del nostre Lasur Natural 'Pregola Color' per protegir el color. 

Demana ja el teu pressupost a través del nostre formulari o consulta la nostra oficina tècnica per a un assessorament personalitzat.

Seleccioni el producte que desitgi:

T'ho posem fàcil

DEMANA EL TEU PRESSUPOST Resposta en 48 hores SHOP ONLINE Pregola Shop SOL·LICITUD VISITA COMERCIAL T'aconsellem VISITA LES NOSTRES EXPOSICIONS Punts de venda GIR-972 237 110 | BCN-935 689 913

Que més necessites?

MATERIALS GARANTIA DE QUALITAT CONSELLS

Demana el teu pressupost

ENVIAR

Landings