+ imatges

Garatges Modulars

Els Garatges Modulars Pregola poden ser construïts en diferents amplàries. Existeix el model 'MID' amb 2,83m d'ample i el model 'TOP' amb 3,73m d'ample. Els Garatges Modulars de Pregola permeten construir-se amb una profunditat variable segons les teves necessitats. Un estètic Garatge Modular sense obres ideal per protegir el teu vehicle o moto i tot el que vulguis. S'instal·len sobre una solera de formigó plana i anivellada, ja que no incorporen paviment de fusta.

Inclouen: 1 porta senzilla, 1 finestra estàndard i 1 porta triple o doble. El sistema Modular Pregola permet infinitat de combinacions i possibilitats de personalització. Pots variar la posició de portes i finestres a qualsevol punt, portes dobles, porxos, etc... És recomanable aplicar almenys una mà de lasur natural Pregola Color per protegir el color.

Demana el teu pressupost mitjançant el nostre formulari o bé visiti les nostres oficines tècniques per a un assessorament personalitzat.

Seleccioni el producte que desitgi:

T'ho posem fàcil

DEMANA EL TEU PRESSUPOST Resposta en 48 hores SHOP ONLINE Pregola Shop SOL·LICITUD VISITA COMERCIAL T'aconsellem VISITA LES NOSTRES EXPOSICIONS Punts de venda GIR-972 237 110 | BCN-935 689 913

Que més necessites?

MATERIALS GARANTIA DE QUALITAT CONSELLS

Demana el teu pressupost

ENVIAR

Landings