CABANES

Seleccioni el producte que desitgi:

CABANES

Les Cabanes Modulars de Pregola ofereixen la possibilitat de comptar amb un nou espai en la teva terrassa o jardí, sent una gran solució per ordenar des de les eines i els mobles de la teva llar, fins a generar un espai on poder conviure, creant un estudi en contacte amb la naturalesa, o milers d'opcions vàries.

Som experts en construccions de fusta

Situats a Girona i Barcelona.

Cabanyes de fusta personalitzades.

Qualitat i confort

 

El sistema Modular de Pregola permet infinitat de combinacions i possibilitats de personalització. En qualsevol dels teus projectes personalitzats, podràs variar la posició de portes i finestres a qualsevol punt, col·locar portes dobles, porxos extres, construir una cabanya amb personalització infantil pels més petits, etc.

Cabanes de fusta dissenyades a mesura.

Personalització a gust del client.

Consulta els nostres models.

 

Sempre de la mà de la fusta, des de Pregola, volem oferir un producte elegant, eficaç i senzill, on el client pugui gaudir d'aquest nou espai cobert i tancat en el seu jardí o terrassa. A part, oferim diferents tipus de cabanes de fusta per personalitzar:

 

· Cabanes Adossades

· Cabanes sense adossar

· Garatges

· Bungalows

 

Des d'un espai adossat a la teva llar on guardar objectes de jardineria, a una estada aïllada de qualsevol temperatura. Fins i tot si ho desitges, oferim estructures de fusta adaptades per al resguard de qualsevol vehicle. Podem adaptar-nos a cada construcció. Depenent de les necessitats de cada client, el nostre equip tècnic, estudiarà el projecte i oferirà la millor solució.

Demana ara el teu pressupost, truca'ns o visita els nostres ShowRooms situats a Girona i Barcelona i t'assessorarem oferint-te la millor opció per a tu i la teva família.

ALFONSO

Rble. de Producció

P: Existeix un servei de muntatge?

R: A Pregola, comptem amb el millor equip de muntatge amb una àmplia experiència dins del sector de la fusta. També disposem d'uns complets KITS de muntatge a la nostra Botiga Online.

MARCOS

Tècnic Comercial

P: Quines garanties ofereix Pregola?

R: Oferim 10 anys de garantia antipudriment en la nostra fusta de Pi de Douglas, i 15 anys per a la nostra fusta de pi cuperitzat.

GERARD

Dep. Tècnic

P: Què puc muntar en el meu jardí?

R: Indiqui'ns quin projecte té en ment i li podem realitzar un estudi a mesura.

Veure més consells

Landings