ATENCIÓN AL CLIENTE

Demanar pressupost

A Pregola podem fer-li un pressupost ràpid en 3-5 dies, personalitzat i adaptat a seves necessitats. Per fer això, és de gran ajuda que ens proporcioni les mides, si li és possible un “croquis” amb mides o algunes fotografies.

Amb aquestes dades podrem fer-li un primer pressupost, que després podem especificar a casa amb la visita del nostre tècnic comercial, que també amb la seva àmplia experiència podrà assessorar en punts de vista tècnics, pràctics i estètics.

Tenim solucions tècniques per a gairebé totes les situacions, ja que estem especialitzats en adaptar-nos a construccions, terrasses, àtics i jardins existents.

No dubti en consultar-nos.

A continuació disposa d’un formulari per fer la seva sol·licitud.

Moltes gràcies per confiar en la nostra empresa Centenària i els nostres productes de la més alta Qualitat i Garantia.

 

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de Pregola amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació i elaborar els pressupostos que puguin sol·licitar-nos. Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a Pol. Ind. Mas Aliu. Crta. de Vilablareix a Salt S/N. 17180 VILABLAREIX (GIRONA), Ref. Protecció de dades.

ENVIAR

Pots trobar-nos

Visita les nostres exposicions:

GIRONA

Avinguda de França, 163

17840 SARRIÀ DE TER (Girona)

Horaris: 

Dill. a Div. 9h a 14h - 15h a 19:00h | Diss. 10h a 14h

Telèfon:

972 237 110

 

BARCELONA

Ctra. Nacional II, KM. 643

08349 Cabrera de Mar (Barcelona)

Horaris: 

HORARIS (NOMÉS AMB CITA PREVIA. Sol·licitar a info@pregola.es)

Telèfon:

935 689 913

609 453 044

Landings