EMPRESA

Serveis Integrals Pregola

A Pregola dispossem d'un ampli equip perquè no et preocupis de res. Servei d'assesorament tècnic, dissenys i projectes a mida, serveis de muntatge i transpor, i tot amb un finançament a mida.

Servei de Muntatge

T'ho Montem?

A Pregola tenim un experimentat equip humà especialitzat en construcció i muntatge d'estructures de fusta. Tots els nostres muntadors realitzen cursos de reciclatge regularment que impartim a la seu central de Girona.
A aquests cursos els mestres fusters marquen la pauta a seguir en quant a tècniques de construcció per unificar criteris i adquirir sistemes de muntatge més eficaços.

O t'ho Montes?

Cabanyes

Si ho desitges pots muntar-te tu mateix la Cabanya Modular Pregola gràcies al complet kit que inclou tots els panels muntats, els cargols i unes completes instruccions de muntatge amb fotografies.
Et recomanem que instal·lis la Cabanya Modular Pregola sobre una solera de formigó per a aconseguir la màxima estabilitat, tot i que també pots muntar-la sobre unes rajoles anivellades sobre un llit de grava i així evitar obres.

Pèrgoles

També pots muntar-te tu mateix la Pèrgola Pregola. Si optes per un model estàndard hauràs tota la fusta tallada a mida, tots els accessoris, i cargols necessaris.
A les Pèrgoles no s'inclou l'ancoratge al terra i que depenent del tipus de terra necessitaràs.
A les adossades tampoc s'inclouen els cargols de la paret. Hauràs d'adquirir els cargols adequats al tipus de paret.

Tècnics Comercials

A Pregola podem fer-li un pressupost ràpid, personalitzat i adaptat a les seves necessitats. Per això, és e gran ajuda que ens faciliti les mides, i si li és possible un croquis acotat o unes fotografies. Amb aquestes dades podrem donar-li una primera valoració, que podrem concretar posteriorment a la seva casa amb la visita del nostre tècnic comercial, que a més amb la seva dilatada experiència podrà assessorar-li dels punts de vista tècnics, pràctics i estètics.

Tenim solucions tècniques per quasi totes les situacions, ja que estem especialitzats en adaptar-nos a construccions, terrasses i jardins ja existents.

No dubtis en consultar-nos.

Dissenys, Projectes i Asesorament Tècnic

Pregola disposa d'una moderna Oficina Tècnica a on desenvolupem tots els nostres projectes.

El nostre servei. Pregola a mida ens permet adaptar-nos a quasi totes les necessitats dels nostres clients. Mitjançant la projecció d'uns plànols acotats oferim al client la possibilitat de visualitzar el seu producte final abans de que aquest li sigui entregat o muntat.

La nostra oficina és també l'encarregada de confeccionar els plànols per les instruccions de muntatge dels kits estàndards i els kits a mida.

A Pregola també podem fer-li un pressupost ràpid, personalitzat i adaptat a les seves necessitats. Per això, és e gran ajuda que ens faciliti les mides, i si li és possible un croquis acotat o unes fotografies. Amb aquestes dades podrem donar-li una primera valoració, que podrem concretar posteriorment a la seva casa amb la visita del nostre tècnic comercial, que a més amb la seva dilatada experiència podrà assessorar-li dels punts de vista tècnics, pràctics i estètics.

Tenim solucions tècniques per quasi totes les situacions, ja que estem especialitzats en adaptar-nos a construccions, terrasses i jardins ja existents.

No dubti en consultar-nos.

Servei de Transport

TRANSPORT ESTÀNDARD

Pregola ofereix aquest servei a través d'empreses de transport. Aquestes empreses s'ocuparan de descarregar-li la mercaderia davant de la seva casa, ja que l'import del transport no inclou mà d'obra de descàrrega i muntatge.

El cost del transport correspon a un 8% del valor de l'encàrrec, o un cost mínim de 48,00 euros. Per entregues a Balears, Canàries, Ceuta i Melilla, el cost del transport s'establirà en cada cas, en funció del volum/pes de l'encàrrec.

Consultar ofertes, en funció de l'import de l'encàrrec.

TRANSPORT INDOOR

Consisteix en descarregar els materials fins a l'interior de la seva casa. És necessari fer un pressupost en funció de les característiques del lloc al que s'hi hagi d'accedir. No inclou el servei de muntatge.

TRANSPORT INSTALL

Consisteix en descarregar els materials fins l'interior de la seva casa. És necessari fer un pressupost en funció de les característiques del lloc al que s'hi hagi d'accedir. Inclou el muntatge del mobiliari.

Finançament a Mida

A Pregola podem oferir-li vàries fórmules de finançament. Entre elles segur que hi ha una que s'adapta a les seves necessitats, perquè pugui gaudir al màxim de totes les possibilitats de la seva terrassa, jardí o àtic i pagar-ho còmodament i sense angoixes.

Landings