Pèrgoles amb tendal a Girona

Combina entre Sol i ombra

La millor opció per al teu jardí

Pergola con toldo

Les nostres pèrgoles amb tendal són una altra opció més, presentada per Pregola | Fustes Coll Viader, empresa centenària de Girona.

Gràcies a elles, aconsegueixes generar un espai on poder graduar al teu gust la lluminositat en ell.

Per això, les pèrgoles amb tendal, són la millor opció per a aquells clients que no vulguin una coberta fixa.

 

Les pèrgoles amb tendal ofereixen una protecció variable de cara al client, proporcionant un espai còmode i agradable conformi la lluminositat en ell. D'aquesta forma, s'aconsegueix un confort i un ambient agradable i totalment a mesura.

 

Aquest tipus de pèrgola amb tendal es pot combinar en diferents estructures, ja ben siguin pèrgoles adossades, pèrgoles autoportants, pèrgoles sense pilars, etc. Als nostres diferents apartats podràs veure diferents models amb els quals podràs inspirar-te.

Pèrgoles Adossades

Pèrgoles Autoportants

Pèrgoles sense pilars

 

Aconseguir un nou espai a mida gràcies a les nostres pèrgoles amb tendal és molt senzill. Et recomanem que emplenis els camps que trobaràs en el nostre formulari i ens expliquis la teva proposta. En 48 hores rebràs la teva resposta personalitzada.A partir d'aquí, et recomanem que visitis tots els nostres apartats i descobreixis la gran varietat de projectes i estructures a mesura que fabriquem. Podràs descobrir tot tipus de pèrgoles amb tendal i d'altres varietats.

 

 

Seleccioni el producte que desitgi:

T'ho posem fàcil

Boto esquerra DEMANA EL TEU PRESSUPOST Resposta en 48 hores Boto esquerra SHOP ONLINE Pregola Shop Boto esquerra SOL·LICITUD VISITA COMERCIAL T'aconsellem Boto esquerra VISITA LES NOSTRES EXPOSICIONS Punts de venda GIR-972 237 110 | BCN-935 689 913

Que més necessites?

Demana el teu pressupost

ENVIAR

Landings