NEWS

Pregola, present en la 57a Fira de Mostres

Un altre any més, Pregola | Fustes Coll Viader, contarà amb un estand en la 57a Fira de Mostres de Girona. Entre els dies 27 d'Octubre i 1 de Novembre l'estand comptarà amb la presència de l'equip de l'empresa assessorant i mostrant alguns dels productes que s'ofereixen en el sector de la construcció amb fusta per exterior. A més, tots els productes mostrats, comptaran amb grans descomptes i s'oferiran diferents ofertes per a aquells clients interessats. 

Ja són molts els anys en els quals Pregolaparticipa en l'edició de la Fira de Mostres durant les festes de Sant Narcís, i per això, aquest any tornarà a assistir. Un espai de més de 200m² amb expositor de pèrgoles, cabanyes i molts altres productes per a l'exterior

Vina a visitar-nos i aprofita els nostres descomptes durant la Fira de Mostres de Girona.

Més Info

Pregola | Coll Viader es trasllada a noves oficines

Pregola trasllada les seves oficines a les noves instal·lacions de Sarrià de Ter. Unes instal·lacions que comptaran amb més de 200 m² d'exposició juntament amb una oficina personalitzada per a l'atenció al client.

Vine a visitar les noves instal·lacions de Pregola!

Direcció: Av. de França, 163 (N-IIa), Sarrià de Ter

Pregola estarà present a la 56a edició de la Fira de Mostres

 

Un any més Pregola comptarà amb un estand d'exposició a la Fira de Mostres que se celebrarà entre els dies 28 d'octubre i 1 de novembre de 2017 en el Palau de Fires de Girona.
Un estand on es podrà trobar una àmplia exposició dels productes que ofereix l'empresa centenària de Girona. Des de les clàssiques pèrgoles fins al mobiliari pel jardí, passant per cabanyes, tarimes i tancaments. Tot això en un espai de més de 500 m².
Aconsegueix la teva entrada i no oblidis visitar l'exposició i informar-te per si més endavant vols gaudir d'un nou espai en el teu jardí.

Més Info

Landings