PERGOLES I PORXES ADOSSATS

Projectes a mida

+ imatges

PÈRGOLES ADOSSADES: El nostre producte Estrella

Amb una Pèrgola Adossada o un Porxo PREGOLA, aconseguiràs convertir la teva terrassa, jardí o àtic en un espai ideal per ampliar el teu habitatge a l'exterior. Són ideals per ampliar el teu saló i guanyar un espai per gaudir amb la teva família i amics d'un menjar, un sopar o una tarda en un ambient molt acollidor.

 

A PREGOLA Dissenyem, Fabriquem i Muntem
Diferents tipus de Pèrgoles Adossades i porxos.
Treballem sempre a mida. Ens ocupem de tot.

Pots triar l'estil més modern o rústic, tipus de fusta massissa o laminada, colors i textures (Pregola Color), diferents pilars i ancoratges a terra i parets per a la teva pèrgola adossada. Treballem amb molts tipus de cobertes a combinar 100% impermeables amb fusta i teules, amb Tegola Americana, amb diferents tipus de tendals, cobertes transparents amb vidre o policarbonat, cobertes practicables, amb finestres per evitar perdre llum a l'interior del teu habitatge, etc. Adaptant-nos sempre a les teves necessitats oferint la millor opció per a la teva pèrgola adossada juntament amb la millor qualitat.

Molts dels nostres clients decideixen a més tancar perimetralment tota la pèrgola adossada per aprofitar aquest nou espai durant tot l'any i poder deixar el mobiliari, coixins i qualsevol altre element sense haver de preocupar-se per la seguretat, la pluja, la humitat, el fred, el sol o la calor.

Al nostre apartat de TANCAMENTS PERSONALITZATS, trobaràs moltes idees per tancar la teva pèrgola adossada o porxo i gaudir-ho tot l'any. Tancaments d'alumini i vidre, cortines de vidre, parets de fusta amb aïllament, tendals i moltes altres idees. Si tens dubtes sobre el disseny de la teva pèrgola adossada o sobre algun altre tema en concret, visita el nostre apartat de consells, on els nostres especialistes te'ls podran resoldre.

A PREGOLA | COLLVIADER Treballem principalment amb
fusta massissa i laminada de Douglas (Pi Oregon Europeu) C24.

També amb fusta tractada en autoclau CR4, pèrgoles d'alumini, pèrgoles de ferro, porxos rústics amb teules ceràmiques i amb els materials d'última tecnologia per dissenyar i construir porxos i pèrgoles adossades amb molt poc manteniment(vegeu més materials)

Demana ara el teu pressupost, truca'ns o visita els nostres ShowRooms situats a Girona i Barcelona i t'assessorarem oferint-te la millor opció per a tu i la teva família.

Seleccioni el producte que desitgi:

Landings