PÈRGOLES I PORXOS AUTOPORTANTS

Estructuras amb coberta plana

+ imatges

Un nou espai al teu jardí

 

Les Pèrgoles Autoportants no necessiten parets o murs. Utilitzem els pilars i bigues necessàries per crear una estructura on gaudir d'un espai protegit del Sol, la pluja i el vent.

Dissenyem diferents tipus d'estructures:

 

· Tendals

· Cobertes planes de fusta i teules

· Cobertes transparents

· Gelosies per a plantes trepadoras

· Metàl·liques

· Teules ceràmiques.

 

Són estructures utilitzades com a pèrgola, espai de descans i relax, per cobrir un spa o per disposar d'un espai d'oci amb un alt confort i valor estètic.

PREGOLA | COLLVIADER: Som fabricants des de 1908.

 

Aquest tipus d'estructures són molt utilitzades en espais com a restaurants, terrasses, complexos esportius, espais per a esdeveniments, piscines, … 

Treballem amb moltíssims materials sempre apostant per la màxima qualitat i garantia. Des de les nostres Oficines Tècniques podem oferir-te el nostre servei d'infografies perquè puguis veure el teu projecte en 3D abans de confirmar la teva comanda

Pots seguir veient altres modalitats de pèrgoles autoportants amb cobertes a dues aigües, a quatre aigües i cobertes especials als següents apartats de la nostra web.

Demana ara el teu pressupost, truca'ns o visita els nostres ShowRooms i t'assessorarem oferint-te la millor opció per a tu i la teva família.

 

 

Seleccioni el producte que desitgi:

Landings