Pèrgoles per a vehícles

Ajuda a protegir el teu cotxe

+ imatges

Protegeixi el seu vehícle

Estructures totalment a mida

Les pèrgoles a l'estil Carpot són la millor eina per protegir el teu cotxe. Les pèrgoles Carpot, construir-se a mesura, poden assegurar una cobertura total del vehicle, impedint així, destrosses provocades pel temps o el desgast de la pintura pel Sol. Afegeix aquest espai extra a la part posterior de la teva casa o a l'aparcament del teu local, oferint així una màxima protecció per als vehicles.

 

Cobertura total dels vehicles.

Impermeabilitat en tot moment.

Diferents cobertes i màxima protecció.

 

Recomanem aquest tipus de construcció per a qualsevol habitatge, però sobretot per a aparcaments de locals, comerços, hotels, restaurants, etc... Oferint al client una protecció en tot moment gràcies a la pèrgola carpot.

 

Les nostres estructures Carpot estan fabricades amb la nostra fusta de primera qualitat de Pi d'Oregon, oferint així qualitat i resistència, enfront dels canvis climàtics i als raigs U.V.A emesos pel Sol. Des de Pregola recomanem tractar l'estructura una vegada a l'any amb el nostre Lasur Natural (Pregola Color), per oferir un acabat i mantenir la fusta com el primer dia.

 

Estructures completament a mida.

Oferim la millor garantia per a la teva estructura.

 

Protegeixi el seu cotxe o el dels seus clients gràcies a les nostres estructures Carpot, i no es preocupi mai més pel mal temps. Pot demanar el seu pressupost a través del nostre formulari, o si ho prefereix, pot visitar la nostra oficina tècnica, on tindrà un assessorament personalitzat sense compromís.

Seleccioni el producte que desitgi:

Landings