ALFONSO

Rble. de Producció

Ha d'estar seca la fusta?

 

Per a cada aplicació (pèrgola, parquet, mobles, etc), la fusta ha de contenir un percentatge d'humitat diferent per garantir el seu bon comportament.
Si no, la fusta tindrà moviments i esquerdes superiors al normal, i pot arribar a ser un problema molt greu. El procés d'assecat de la fusta és lent i costós, i per això és molt important assegurar-se que l'empresa li proporcioni un certificat com el nostre.


A Pregola Coll Viader, disposem de més d'11.000 m2 de superfície on assequem la fusta durant mesos i de forma 100% natural des de fa més de 100 anys. Els convidem a visitar la nostra fàbrica a Girona i poder comprovar el gran estoc de fusta preparada per al seu ús i la fusta que està en procés d'assecat.

També disposem d'un assecador artificial de fusta per a comandes i situacions que ho requereixin.

GERARD

Dep.Tècnic

La importància del Tipus de Fusta: Avet? Avet Laminat? Molt millor Douglas

 

Existeixen fustes que necessiten tractament i unes altres que ja tenen una durabilitat natural a l'exterior com el DOUGLAS (Pi Oregon Europeu), el Cedre o el Roure. A Pregola utilitzem diferents espècies de fusta per a cadascun dels nostres treballs a l'exterior, en interiors, mobiliari, etc.

En el cas de les construccions a l'exterior com a Pèrgoles, Porxos, Cases, Bungalows, Tanques, etc, TREBALLEM PRINCIPALMENT AMB EL DOUGLAS C24, Pi Oregon Europeu (Pseudosuga Menciesi), ja que és una fusta amb:

  • DURABILITAT NATURAL a l'exterior
  • ALTA RESISTENCIA ESTRUCTURAL
  • 100% ECOLÒGICA
  • ALT VALOR ESTÈTIC

Per a altres aplicacions, disposem d'altres fustes com el Pi tractat en autoclau, Roure, Cirerer, Noguera, Til·ler, Sicòmor, Hi hagi, Ipe, Iroko, Jatoba, Merbau, bigues laminades, etc.

Però en cap cas utilitzem la fusta d'AVET o AVET LAMINAT per a construccions a l'exterior ja que NO ES DURABLE, ni tampoc IMPREGNABLE.

A la seccío de materials hi trobaràs més informació

MARCOS

Tècnic Comercial

Puc Finançar el meu projecte o les meves compres?


Des del departament de comptabilitat oferim diferents opcions de finançament a mida. Podem finançar els teus projectes i compres, fins a 60 mesos.

L'Empresa ofereix puntualment la promoció de FINANÇAMENT 100% GRATIS.

El finançament ha de ser autoritzat per l'entitat financera amb la que colaborem.

Landings