PÈRGOLES I PORXOS A DUES AIGÜES

Estructures amb doble pendent

+ imatges

Cobertes amb milers de possibilitats

Les Pèrgoles i Porxos a dues Aigües es caracteritzen per les seves estructures triangulars construïdes mitjançant cintres, cimbras o cavalls. Amb aquest tipus d'estructura aconseguim fer èrgoles amb molta altura interior, una estètica espectacular i grans grandàries de coberta.

Gràcies a la possibilitat de construir grans estructures amb molta altura interior, les pèrgoles a dues aigües són ideals com a estructures o cobertes per a restaurants, hotels, centres esportius, espais per a esdeveniments, sales de congressos, complexos eqüestres o agrícoles, construcció o rehabilitació de cobertes, etc.

A PREGOLA | COLLVIADER tenim un servei de càlcul d'estructures
Realitzem qualsevol tipus de coberta en fusta.

 

Podem realitzar pèrgoles a dues aigües amb diferents tipus de cintres de fusta, en funció de l'estètica que li vulguem donar o la resistència i dimensions que necessitem, aconseguint la pèrgola a dues aigües que mes s'adapti al teu projecte. Sempre, treballant amb els millors materials i oferint la millor garantía.

Demana ara el teu pressupost, truca'ns o visita els nostres ShowRooms i t'assessorarem oferint-te la millor opció per a tu i la teva família.

 

 

Seleccioni el producte que desitgi:

Landings