PREGOLES I PORXOS A MIDA

Seleccioni el producte que desitgi:

PERGOLES

PERGOLES I PORXOS

 


A PREGOLA disposem de 2 opcions:

 • Pèrgoles i Porxos a mida amb Servei de Muntatge.
 • Pèrgoles i Porxos en KIT complets i amb instruccions de muntatge que trobaràs a la nostra nova botiga online. (Kits disponibles a la Shop durant el Septembre del 2021)

 

Com a serradora i fabricants des de l'any 1908 a Girona i Barcelona, coneixem quina és la MILLOR FUSTA per a la construcció de les nostres Pèrgoles, Porxos, Marquesines, Casetes, Bungalows, etc .:

EL DOUGLAS o Pi Oregon Europeu (Pseudosuga Menciesi).

També som fabricants i instal·ladors d'altres tipus de pèrgoles i porxos de disseny en els quals combinem diversos materials

 • Pèrgoles i Porxos de fusta massissa i laminada

 • Pèrgoles d'Alumini Porxos amb pilars metàl·lics o d'obra

 • Cobertes transparents de vidre o policarbonat.

 • Tancaments d'alumini i fusta Pèrgoles amb tendal

 • Porxos rústics amb teula ceràmica

 • Cobertes amb aïllament tèrmic

 • Pèrgoles Bioclimàtiques

 • etc

A les nostres OFICINES TÈCNIQUES de GIRONA i BARCELONA, treballem totalment a mesura amb l'última tecnologia amb enginyers, tècnics, decoradors i fusters per oferir la millor solució que s'adapti a les necessitats estètiques, tècniques, pràctiques o econòmiques dels nostres clients.

Per triar un tipus de Pèrgola o Porxo, pot fer clic en algun dels productes que es mostren en aquesta pàgina.

Dins de cada un d'ells trobarà opcions de personalització, pèrgoles de disseny, sistemes d'ancoratge, porxos rústics, cobertes transparents, pèrgoles per terrasses, pèrgoles per a ampliació d'habitatges o àtics i tots els aspectes tècnics importants a l'hora de triar la seva Pèrgola o porxo.

 

En l'apartat de materials trobaràs els diferents tipus de fusta, les propietats, necessitat o no de tractament, durabilitat, manteniment i el detall de tots els materials utilitzats en la construcció de fusta a Pèrgoles i Porxos.

IMPORTANT: existeixen fustes com el AVET o AVET LAMINAT que no són adequades per al seu ús a l'exterior (segons la normativa europea UNEIX EN 350 i UNE EN 335) i freqüentment la trobem al mercat. És un tipus de fusta que NO ÉS DURABLE a l'exterior NI TAMPOC impregnable, per tant, no s'ha de fer servir per a la construcció de fusta a l'exterior.

El nostre reconeixement per la Cambra de Comerç de Girona i la Cambra de Comerç de Barcelona com a empresa centenària, ens permet oferir la MILLOR GARANTIA del mercat.

Considerem molt important que l'empresa que atorga la garantia, porti els anys suficients en el mercat i pugui demostrar la seva trajectòria avalada pels seus clients.

FUSTES COLL VIADER i la seva pròpia marca per a exteriors Pregola, t'ofereixen la millor qualitat, el millor disseny i el millor preu directament de la nostra fàbrica central a Girona.

Viu la vida a l'exterior, viu la fusta! Comencem?

GERARD

Dep.Tècnic

La importància del Tipus de Fusta: Avet? Avet Laminat? Molt millor Douglas

 

Existeixen fustes que necessiten tractament i unes altres que ja tenen una durabilitat natural a l'exterior com el DOUGLAS (Pi Oregon Europeu), el Cedre o el Roure. A Pregola utilitzem diferents espècies de fusta per a cadascun dels nostres treballs a l'exterior, en interiors, mobiliari, etc.

En el cas de les construccions a l'exterior com a Pèrgoles, Porxos, Cases, Bungalows, Tanques, etc, TREBALLEM PRINCIPALMENT AMB EL DOUGLAS C24, Pi Oregon Europeu (Pseudosuga Menciesi), ja que és una fusta amb:

 • DURABILITAT NATURAL a l'exterior
 • ALTA RESISTENCIA ESTRUCTURAL
 • 100% ECOLÒGICA
 • ALT VALOR ESTÈTIC

Per a altres aplicacions, disposem d'altres fustes com el Pi tractat en autoclau, Roure, Cirerer, Noguera, Til·ler, Sicòmor, Hi hagi, Ipe, Iroko, Jatoba, Merbau, bigues laminades, etc.

Però en cap cas utilitzem la fusta d'AVET o AVET LAMINAT per a construccions a l'exterior ja que NO ES DURABLE, ni tampoc IMPREGNABLE.

A la seccío de materials hi trobaràs més informació

ALFONSO

Rble. de Producció

Ha d'estar seca la fusta?

 

Per a cada aplicació (pèrgola, parquet, mobles, etc), la fusta ha de contenir un percentatge d'humitat diferent per garantir el seu bon comportament.
Si no, la fusta tindrà moviments i esquerdes superiors al normal, i pot arribar a ser un problema molt greu. El procés d'assecat de la fusta és lent i costós, i per això és molt important assegurar-se que l'empresa li proporcioni un certificat com el nostre.


A Pregola Coll Viader, disposem de més d'11.000 m2 de superfície on assequem la fusta durant mesos i de forma 100% natural des de fa més de 100 anys. Els convidem a visitar la nostra fàbrica a Girona i poder comprovar el gran estoc de fusta preparada per al seu ús i la fusta que està en procés d'assecat.

També disposem d'un assecador artificial de fusta per a comandes i situacions que ho requereixin.

MARCOS

Tècnic Comercial

Puc Finançar el meu projecte o les meves compres?


Des del departament de comptabilitat oferim diferents opcions de finançament a mida. Podem finançar els teus projectes i compres, fins a 60 mesos.

L'Empresa ofereix puntualment la promoció de FINANÇAMENT 100% GRATIS.

El finançament ha de ser autoritzat per l'entitat financera amb la que colaborem.

Veure més consells

Landings