PÈRGOLES A QUATRE AIGÜES

Estructures amb quatre pendents

+ imatges

Pèrgoles amb quatre pendents

Descubreix un nou espai al teu jardí

D'estructura similar a les pèrgoles a Dues Aigües, les pèrgoles a Quatre Aigües de Pregola compten amb quatre pendents oferint la màxima protecció en els dies de pluja. Gràcies a aquesta estructura, les pèrgoles a Quatre Aigües, ofereixen un aire diferent de les pèrgoles clàssiques. Amb elles obtindràs un espai extra on poder gaudir dels teus millors moments sota una estructura acollidora.

 

Un nou espai, on poder aprofitar la teva terrassa o jardí.

Gaudeix dels teus millors moments sota l'ombra.

Aconsegueix protecció màxima sota un dia de pluja.

 

L'estructura de les pèrgoles a Quatre Aigües de Pregola està fabricada amb la nostra fusta estrella, el Pi d'Oregon. Resistent i robust, ofereix una màxima durabilitat als canvis climàtics així com als raigs U.V.A emesos pel Sol. També és important recordar, que per mantenir la fusta com el primer dia, a Pregola recomanem la utilització del nostre Lasur Natural (Pregola Color), per oferir una màxima protecció a l'estructura i un acabat perfecte.

 

Oferim màxima garantia i qualitat.

El teu projecte totalment a mida.

Treballant sempre amb la millor fusta.

 

No ho dubti més, aconsegueixi gaudir del teu temps lliure sota una de les nostres pèrgoles a Quatre Aigües. Pot demanar el seu pressupost a través del nostre formulari, o si ho prefereix, pot visitar la nostra oficina tècnica, on obtindrà un assessorament personalitzat sense compromís.

Seleccioni el producte que desitgi:

Landings