+ imatges

Disseny i construcció d'una gran estructura.

Pregola va treballar i va dissenyar per complet aquest magnífic treball. Una gran construcció d'una teulada completament de fusta amb una coberta de teula ceràmica.

Des d'un principi es va estudiar la proposta del client, fent una visita tècnica fins al lloc, posteriorment es va pressupostar i a continuació es van crear uns fantàstics plànols en tres dimensions perquè el client pogués veure tot el procés de la construcció, fins al resultat final. Una vegada es va posar tot en marxa, l'equip especialitzat de Pregola es va encarregar de construir tot el projecte, i d'aconseguir el millor resultat de cara al client.

A continuació, us deixem una sèrie fotogràfica, que inclouen fotografies de la visita inicial, els plànols en 3D i la construcció acabada. Recorda, que, si tens un projecte similar o un gran projecte que portar a càrrec, Pregolas'adapta a les teves necessitats. Demana pressupost a través del nostre formulari o bé, visita les nostres oficines tècniques per a un assessorament personalitzat.

Seleccioni el producte que desitgi:

T'ho posem fàcil

DEMANA EL TEU PRESSUPOST Resposta en 48 hores SHOP ONLINE Pregola Shop SOL·LICITUD VISITA COMERCIAL T'aconsellem VISITA LES NOSTRES EXPOSICIONS Punts de venda GIR-972 237 110 | BCN-935 689 913

Que més necessites?

MATERIALS GARANTIA DE QUALITAT CONSELLS

Demana el teu pressupost

ENVIAR

Landings