+ imatges

Pèrgola tancada especial per a restaurants

En aquesta ocasió, la Marisqueria Santos, situada a Port Ginesta (Castelldefels), va apostar per la llarga experiència de Pregola | Coll Viader per a l'ampliació de la seva terrassa. Pregola, es va encarregar de dissenyar i construir aquest magnífic porxo tancat amb tendals especialitzats per a l'hostaleria.

Des de Pregola | Coll Viader treballem en molts projectes dins dels diferents sectors que existeixen actualment. En el cas de l'hostaleria, hem treballat en gran quantitat de projectes, aportant els nostres coneixements i la nostra qualitat, a tots els treballs realitzats amb el nostre element principal: la fusta.

Si tens un projecte en ment similar i vols obtenir informació sobre nosaltres, et convidem a que et posis en contacte emplenant el nostre formulari, trucant-nos a les nostres centrals, o si ho prefereixes, visitant alguna de les nostres oficines tècniques situades a Barcelona i Girona.

Seleccioni el producte que desitgi:

T'ho posem fàcil

DEMANA EL TEU PRESSUPOST Resposta en 48 hores SHOP ONLINE Pregola Shop SOL·LICITUD VISITA COMERCIAL T'aconsellem VISITA LES NOSTRES EXPOSICIONS Punts de venda GIR-972 237 110 | BCN-935 689 913

Que més necessites?

MATERIALS GARANTIA DE QUALITAT CONSELLS

Demana el teu pressupost

ENVIAR

Landings