+ imatges

Un gran projecte dins un gran esdeveniment

Un dels majors projectes de Pregola | Coll Viader, va ser el disseny, la planificació, la fabricació i la construcció de tres zones de descans en el gran esdeveniment que es celebra a Barcelona cada any, parlem del Mobile World Congress.

Després de tota una trajectòria amb una gran experiència dins del sector de la fusta, Pregola | Coll Viader, junt amb tot el seu equip tècnic, es va encarregar d'aquest projecte en un dels esdeveniments més prestigiosos de la capital catalana. Es van arribar a construir des de pèrgoles amb tarimes a fins i tot mini bars, per a les tres zones diferents de descans, on les persones acreditades en l'esdeveniment, podien prendre's un piscolabis o bé una cervesa mentre visitaven els més de 115.00 metres quadrats que ocupaven l'exposició.

Un dels projectes més grans i més prestigiosos que ha aconseguit Pregola | Coll Viader dins dels seus més de cent anys de trajectòria, aportant els seus coneixements al món de la fusta i aconseguint un resultat espectacular en aquest prestigiós esdeveniment, adaptant-se, com sempre, a les peticions dels clientes i oferint les millors solucions a mida.

No dubtis en contactar amb nosaltres per obtenir més informació sobre els nostres projectes creats amb fusta. Pots trucar-nos a les nostres oficines centrals o si ho prefereixes, completa el nostre formulari i obtindràs una resposta en 48 hores. També, et brindem la possibilitat de visitar els nostres Show Rooms i Oficines Tècniques, situades a Barcelona i Girona, per oferir-te un assessorament personalitzat.

Seleccioni el producte que desitgi:

T'ho posem fàcil

DEMANA EL TEU PRESSUPOST Resposta en 48 hores SHOP ONLINE Pregola Shop SOL·LICITUD VISITA COMERCIAL T'aconsellem VISITA LES NOSTRES EXPOSICIONS Punts de venda GIR-972 237 110 | BCN-935 689 913

Que més necessites?

MATERIALS GARANTIA DE QUALITAT CONSELLS

Demana el teu pressupost

ENVIAR

Landings