+ imatges

Ajudant a mantenir el curs de la naturalesa

A Pregola | Coll Viader som especialistes al món de la fusta, i gràcies a això, comptem amb una gran experiència dins d'aquest sector. Això ens porta a poder generar grans projectes i construccions amb fusta, adaptant-nos a les necessitats dels nostres clients.

En aquest cas, Pregola | Coll Viader, va participar en la construcció del pas de fauna que passa sobre la Nacional II direcció Fornells de la Selva, però aquest no és l'únic, ha arribat a participar també en altres passos de fauna sobre l'AP-7 a la zona de Girona. 

Aquests projectes ens ajuden a millorar el nostre entorn natural, utilitzant elements propis de la natura, com el nostre element principal: la fusta. Així, d'aquesta forma, seguim conservant l'hàbitat de la fauna tractant de disminuir els danys a la pròpia fauna i sobretot als humans.

A partir d'aquesta informació, i les nostres fotografies, et brindem la possibilitat que contactis amb nosaltres. Pots trucar-nos para més informació, emplenar el nostre formulari, o visitar les nostres oficines tècniques de Girona o Barcelona. T'esperem.

Seleccioni el producte que desitgi:

T'ho posem fàcil

DEMANA EL TEU PRESSUPOST Resposta en 48 hores SHOP ONLINE Pregola Shop SOL·LICITUD VISITA COMERCIAL T'aconsellem VISITA LES NOSTRES EXPOSICIONS Punts de venda GIR-972 237 110 | BCN-935 689 913

Que més necessites?

MATERIALS GARANTIA DE QUALITAT CONSELLS

Demana el teu pressupost

ENVIAR

Landings