+ imatges

Un nou espai on complir els teus somnis

Vil·la Minerva, situat a Sant Andreu de Llavaneres (Barcelona), va apostar per l'experiència de Pregola | Coll Viader per a la construcció d'un nou espai on poder celebrar esdeveniments i noces a cobert i amb un millor aïllament tèrmic.

Tota la ideació, planificació, fabricació i construcció d'aquest nou espai va ser dut a terme per part de Pregola | Coll Viader, aportant els seus coneixements amb la fusta i la seva gran experiència en grans construccions. Pregola | Coll Viader sempre s'adapta a les necessitats del lloc i del client, oferint projectes de fusta a mesura i un assessorament totalment professional amb un gran equip tècnic darrere.

Per obtenir més informació sobre projectes similars pots contactar amb nosaltres trucant a les nostres oficines centrals, emplenant el nostre formulari, o si ho prefereixes pots visitar els nostres Show Rooms i Oficines Tècniques, situats a Girona i Barcelona.

Seleccioni el producte que desitgi:

T'ho posem fàcil

DEMANA EL TEU PRESSUPOST Resposta en 48 hores SHOP ONLINE Pregola Shop SOL·LICITUD VISITA COMERCIAL T'aconsellem VISITA LES NOSTRES EXPOSICIONS Punts de venda GIR-972 237 110 | BCN-935 689 913

Que més necessites?

MATERIALS GARANTIA DE QUALITAT CONSELLS

Demana el teu pressupost

ENVIAR

Landings