TANCAMENTS PERSONALITZATS

Aluminis i Vidres

+ imatges

Amplia la teva llar

A Pregola t'oferim l'opció d'ampliar la teva llar sense necessitat de paleteria. Gràcies als nostres tancaments pots aconseguir un espai més ampli i poder tenir un nou saló, una sala de jocs, un menjador o un lloc acollidor per poder descansar. A l'opció de tancaments d'alumini, oferim la possibilitat d'ampliar la teva llar tancant cada obertura amb alumini. Portes i finestres del millor alumini, que t'oferiran confort i seguretat.

Des de Pregola ens assegurem que totes les nostres construccions siguin perfectes i de qualitat. Per a això comptem amb els millors tancaments d'alumini, aportant així impermeabilitat en cas de pluja i resistència en cas de vent.

Pots demanar el teu pressupost mitjançant el formulari que trobaràs a la nostra pàgina web, o si ho prefereixes, pots visitar la nostra oficina tècnica per a un assessorament personalitzat sense compromís.

Seleccioni el producte que desitgi:

T'ho posem fàcil

DEMANA EL TEU PRESSUPOST Resposta en 48 hores SHOP ONLINE Pregola Shop SOL·LICITUD VISITA COMERCIAL T'aconsellem VISITA LES NOSTRES EXPOSICIONS Punts de venda GIR-972 237 110 | BCN-935 689 913

Que més necessites?

MATERIALS GARANTIA DE QUALITAT CONSELLS

Demana el teu pressupost

ENVIAR

Landings