+ imatges

Decora el teu tancament

Els tancaments que oferim a Pregola amb parets de Pi d'Oregon tenen l'oportunitat de ser decorats amb les seves pròpies obertures. Si el que desitja és una ampliació, però que també sigui accessible des de fora, Pregola posa a disposició tots els seus coneixements per poder crear aquestes peticions. Els nostres tècnics i muntadors poden oferir una àmplia varietat d'obertures, ja ben siguin finestres, portes simples o dobles.

Tot això fabricat amb la nostra millor fusta de Douglas i de la mà dels nostres experts. Així aconseguiràs que la teva ampliació, sense obra, sigui el centre d'atenció del teu veïnat. A Pregola recomanem tractar la fusta amb el nostre Lasur Natural (Pregola Color) per mantenir-la resistent com el primer dia.

Demana ara el teu pressupost mitjançant el formulari que trobaràs a la web, o si ho desitja, visiti la nostra oficina tècnica per a un assessorament personalitzat sense compromís.

Seleccioni el producte que desitgi:

T'ho posem fàcil

DEMANA EL TEU PRESSUPOST Resposta en 48 hores SHOP ONLINE Pregola Shop SOL·LICITUD VISITA COMERCIAL T'aconsellem VISITA LES NOSTRES EXPOSICIONS Punts de venda GIR-972 237 110 | BCN-935 689 913

Que més necessites?

MATERIALS GARANTIA DE QUALITAT CONSELLS

Demana el teu pressupost

ENVIAR

Landings