TANCAMENTS

Seleccioni el producte que desitgi:

TANCAMENTS

Els tancaments Pregola són un acollidor i saludable espai habitable gràcies a la noble calidesa i naturalitat de la fusta de Douglas. Els tancaments Pregola estan construïts amb parets d'encadellat de Douglas de diferents espessors.

Gràcies a aquest tipus d'estructures, oferim la possibilitat d'ampliar la teva llar sense paletería i amb una gran varietat de materials a escollir per a l'acabat de qualsevol tancament.

· Fusta

· Alumini

· Vidre

· Tendals i Cortines 

 

El nostre material principal és la fusta, per això, tancar la teva pèrgola amb parets d'aquest material és una bona opció, tenint en compte que treballem amb diferents grossors per obtenir el màxim aïllament acústic i tèrmic. A part, també, oferim la possibilitat de tancar qualsevol estructura amb portes i finestres d'alumini, aconseguint un espai aïllat de la temperatura exterior amb la possibilitat de poder controlar la temperatura interior a tot moment.

Podem construir els tancaments totalment a mida.

Ampliï el seu habitatge, condicioni el seu àtic o terrassa sense molèsties de paletería.

Dissenyem i construïm segons les indicacions del client.

 

Una altra opció pot ser el vidre, que ofereix màxima visibilitat cap a l'exterior, alhora que ofereix protecció i confort. Amb aquesta possibilitat es pot aprofitar al màxim la llum del dia i obtenir un espai il·luminat naturalment. També, Pregola ofereix la possibilitat de cobrir lateralment qualsevol pèrgola gràcies als tendals i cortines. D'aquesta forma, es garanteix un espai fresc, on poder controlar a tot moment la llum que incideix lateral o frontalment.

Demana ara el teu pressupost, truca'ns o visita els nostres ShowRooms situats a Girona i Barcelona i t'assessorarem oferint-te la millor opció per a tu i la teva família.

GERARD

Dep. Tècnic

P: Tinc un espai complicat Podré construir un dels vostres productes?

R: Digues quines són les necessitats del seu projecte i ens adaptarem al seu espai oferint-li el millor preu.

MARCOS

Tècnic Comercial

P: Com puc pagar el meu projecte?

R: En Pregola oferim sempre les millors condicions i facilitats a l'hora de pagar.

ALFONSO

Rble. de Producció

P: D'on prové la fusta que utilitza Pregola?

R: La nostra fusta provè de boscos sostenibles, per això a Pregola, som una empresa totalment respectuosa amb el medi ambient.

Veure més consells

Landings