TANQUES

Seleccioni el producte que desitgi:

TANQUES

De la mà de Pregola, les Tanques i Gelosies de fusta són una gran opció per separar el teu jardí, guanyar intimitat o barrar la seva terrassa amb un nou disseny gràcies a la qualitat i a la naturalesa de la fusta.

Oferim diferents dissenys i models.

Construïdes en pi cuperizado CL4

Garantia única al mercat.

 

Les Tanques i Gelosies Pregola es poden retallar per ajustar-les a la mesura desitjada per separar zones, vestir parets, murs o jardineres, barrar jardins, decorar pèrgoles, protegir-se del vent o guanyar intimitat. Existeixen també diferents tipus de muntatge, ja que poden fixar-se a pilars de fusta o bé, poden anar cargolades a un suport (mur, tanca, jardinera, etc.).

A part de tots els usos comentats, a Pregola també oferim un tipus de tanca especialitzat per a la protecció dels més petits enfront de les piscines en els jardins. Construïdes amb el millor material i oferint la màxima seguretat.

Tanques de seguretat per a piscines

Màxima protecció i seguretat.

Construïm totalment a mesura

 

Consulta la nostra oficina tècnica per poder oferir-li un assessorament personal o bé empleni el formulari que trobarà a la seva disposició per poder oferir-li el pressupost que millor s'ajusti al que busca.

ALFONSO

Rble. de Producció

P: Com és la posició davant la desforestació a l'empresa?

R: A Pregola, únicament utilitzem fusta importada de boscos sostenibles.

GERARD

Dep. Tècnic

P: Visc en una àtic. Podré ancorar el meu producte en la meva terrassa?

R: Segons el tipus de paviment que disposi li oferirem l'ancoratge mes idoni.

Veure més consells

Landings