+ imatges

Tanques de Lamas

A l'apartat de Tanques de Lamas presentem 4 possibilitats de muntatge que combinades amb els 4 tipus de taules disponibles, donen com a resultat 16 tanques diferents que cobreixen gairebé totes les necessitats. Tancar parcel·les, separació entre veïns, suplementar murs en habitatges, terrasses i àtics, ocultar contenidors, delimitar zones d'animals de companyia, delimitar zones de joc, etc...

El model Narrow és el més demandat pels nostres clients que busquen una tanca resistent, elegant i que aporti bastant intimitat, ja que en aquest model la separació entre lames de 5 mil·límetres amb prou feines deixa veure a través de la tanca tret que un s'acosti a un pam d'aquesta. Si desitja una intimitat total amb la mateixa estètica, haurà de triar el model Narrow Doble que incorpora una altra filera de taules a l'altre costat del pilar intercalades amb les primeres i tapant tots els buits. Amb aquest sistema de muntatge també aconseguim un acabat similar a cada costat de la tanca, ja que el pilar queda ocult a l'interior de l'estructura. La intimitat total també s'aconsegueix amb el model Wide Doble que igualment incorpora taules a cada costat del pilar, encara que més separades però sense deixar de tapar la visió. Finalment el model Wide que munta taules separades 55 mil·límetres entre si, a un costat del pilar. Aquesta tanca no aporta intimitat, però és més lleugera i econòmica.

Si vostè necessita una solució diferent de les quals proposem, consulti a continuació els diferents models que oferim i no dubti a consultar a la nostra Oficina Tècnica que gustosament estudiarà el seu cas i realitzarà un pressupost a la seva mesura.

 

Seleccioni el producte que desitgi:

Landings