+ imatges

Parquet Exterior

Els panells de Parquet Exterior Pregola són de màxima qualitat, ja que estan fabricats amb taules de pi cuperitzat CL4 i unides amb cargols d'acer inoxidable. Inclouen 15 anys de garantia, fins i tot sotmesos a les pitjors condicions ambientals.

Muntar el Parquet de Pregola és summament fàcil i ràpid, aconseguint un acabat òptim gràcies a l'exclusiu sistema d'assemblat entre panells. És ideal per a terrasses, àtics i jardins, gràcies a les dues mesures disponibles en acabat estriat, ranurat o llis. Pots col·locar-los directament en el sòl, anivellar-los mitjançant un jaç de sorra, o bé, sobre una llosa de formigó.

No requereixen ser cargolats, simplement col·locar un topall perimetral que pot ser una paret, un llistó, una bordura, etc... És possible, fins i tot, desmuntar-los ràpidament per canviar-los de lloc. Demana ara el teu pressupost mitjançant el nostre formulari, o si ho desitja, visiti la nostra oficina tècnica per a un assessorament personalitzat.

Seleccioni el producte que desitgi:

T'ho posem fàcil

DEMANA EL TEU PRESSUPOST Resposta en 48 hores SHOP ONLINE Pregola Shop SOL·LICITUD VISITA COMERCIAL T'aconsellem VISITA LES NOSTRES EXPOSICIONS Punts de venda GIR-972 237 110 | BCN-935 689 913

Que més necessites?

MATERIALS GARANTIA DE QUALITAT CONSELLS

Demana el teu pressupost

ENVIAR

Landings